19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI DOLAYISI İLE İLÇEMİZDE TÖREN DÜZENLENDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile İlçe Kaymakamımız Soner Erol, Belediye Başkanımız H. Sinan Acar, İlçe Emniyet Müdürümüz Rıdvan Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Çağrı İzci, İl ve İlçe Meclis üyelerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve halkımızın da katılımı ile çelenk töreni gerçekleştirildi. Tören açılış konuşması ile başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ile devam etti. 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı adı altında düzenlenen yarışmalarda derece alan gençlerimizin ödüllerinin takdim edilmesiyle son bulan törende bizde Termal Belediyesi olarak bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.