• Pita ( mayasız ekmek)
  • Katmeyi ( yağ ve şekerden yapılan katlamalı hamur ekmeği )
  • Pavli ( haşlanmış lahana yaprağı ve kökü)
  • Papa ( süt ve un karışımı tatlı)
  • Homuyişi pulama, kasahuyi ( kurutulmuş erik ve posası)
  • Mamalika (Ekmek)
  • Silohto ( Hamur tatlısı)
  • Paponi ( un ve şekerden yapılan tatlı)
  • Papara ( mısır unundan yapılan çorba)
  • Meçavçevi Tepesi ( cevizli hamur tatalısı)
  • Termoni ( aşureye benzeyen tatlı)
  • Karalahana Yemeği
  • Luhu şuşkey ( mısır ekmeği doğranmış lahana yemeği )
  • Sağani şuşkey (soğan kavurma)
  • Yağı sky( su, ekmek, şekerle yapılan çorba)
  • Çirbuli ( kırmızı biberli yumurta)
  • Lalanga ( tavada yapılan ince hamur yemeği)
  • Ohoyişi Kuvali ( Buğday ve mısır unundan yapılan ocak ekmeği)
  • Kakaliş Lokumu ( baharatlı, cevizli lokum)
  • Erik bulma
  • Kocayemiş Pekmezi
  • Gendugey ( ham lahana hem fasulyeden olur)
  • mjaj yağıskağ ( süt ve yağ)
  • Kaçamak ( Pekmez ve Tereyağ)
  • Çubiyiş gayi ( kestane yemeği)
  • Lobiya şavi (fasulye, çeviz)
  • Keşkeği pirincisi ( süt ve pirinç)
  • Hasuta ( pirinç)
  • Süt kesmesi ( kırık buğdaydan)
  • Kızılcık ezmesi yumurtalı
  • Kayıtma
  • Erişte makarna
  • Lobiya şuşkey ( fasulye ve ekmek)
  • kvay (ekmek ve buğday)
  • Shini ( mayasız yoğurt)
  • Ekşimek ( kaynatılmış ayran)
  • Keşiş Yemeği