BELEDİYE BAŞKANIMIZ H.SİNAN ACAR AFYONDA DÜZENLENEN SERBEST GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLAN AHMET SOYSAL VE ANTRENÖRÜ SERKAN ÇAVUŞOĞLU'NU MAKAMINDA AĞIRLADI

Belediye Başkanımız H.Sinan Acar, Afyon' da düzenlenen 11-13 yaş arası Serbest Güreş Şampiyonası 88 kg' da Türkiye ikincisi olan Ahmet Soysal ve antrenörü Serkan Çavuşoğlu' nu makamında ağırlayarak, tebrik etti. Türkiye Şampiyonasına Termal Belediyespor Güreş takımı adına katılarak bizleri gururlandıran genç Ahmet' e Belediye Başkanımız tarafından bisiklet hediye edildi. Ahmet Soysal ve antrenör Serkan Çavuşoğlu' nu tekrardan tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.